Baixa a 4 el nombre d'ingressats per covid-19 a l'Hospital de Cerdanya. Tal com informa diàriament el centre sanitari, diumenge passat el nombre de persones ingressades per aquest motiu era de 7. Dimarts dos pacients van rebre l'alta en les últimes 24 hi ha hagut una altra alta. Així, doncs, quest dimecres hi ha 4 ingressats amb coronavirus.

Fent un cop d'ull als indicadors, el risc de rebrot a Cerdanya és de 356, mentre que la taxa de reproducció del virus ha pujat a 1,45. Urús és ara el municipi on el risc de rebrot és més alt, concretament es situa per prop dels 10.000 punts.

En total, des de l'inici de la pandèmia, s'han registrat 2218 casos a la comarca, 245 dels quals han requerit ingrés hospitalari. Les defuncions continuen sent 27.

Pel que fa a la vacunació massiva de la població, aquest dijous han continuat administrant dosis als veïns i veïnes de Cerdanya de 50 a 59 anys. Recordem que el punt de vacunació és al Museu Cerdà.