La Pobla de Segur ja té finalitzades les obres a l’entorn del poliesportiu. Una actuació que ha consistit en l’enjardinament i pavimentació de la zona i així crear un passeig que, a banda del tema estètic, millora també la seguretat ja que se separa de la nacional 260 que passa just a la vora.

Es tracta d’una zona molt transitada també per persones de pas pel municipi i això és una bona carta de presentació perquè s’aturin a conèixer-lo. A més és un espai pròxim al riu, una zona que es vol potenciar.

Es tracta d’un espai de 2.700 metres quadrats el que s’ha adequat. Les obres han costat 270.000 euros i el 75% de l’import s’ha finançat a través del Pla de Barris.
També s’ha aprofitat per repavimentar aquesta setmana una de les voreres del pont que creua el riu per fer-la més resistent a les vibracions del pas de vehicles i a les inclemències meteorològiques.

Parlen al vídeo: MARC BARÓ, ALCALDE DE LA POBLA DE SEGUR