Taurus amplia horitzons i entra a la divisió de les renovables amb panells solars d’autoconsum. L’empresa de l’Alt Urgell, situada a Oliana, preveu crear més de cent llocs de treball directes i indirectes.

Aquesta nova línia de negoci, dirigida tant a empreses com a particulars, disposa d’una nova pàgina web en la qual els usuaris poden realitzar un pressupost per la instal·lació de les plaques solars i saber en quant temps s’hauria amortitzat la inversió.
L’empresa urgellenca que porta gairebé 60 anys al mercat, s’encarrega de tot el procés d’instal·lació dels panells fotovoltaics i ofereix 25 anys de garantia del producte.

Taurus Renovables neix amb una mirada al futur per impulsar una energia neta i amb respecte pel medi ambient.
Parlen al vídeo: ENRIC TRIA, DIRECTOR GENERAL D’EUROPA A TAURUS GROUP