Raimon Monterde, alcalde de Sort, s’ha acomiadat del càrrec al capdavant de l’Ajuntament de Sort aquest dimarts al vespre en un ple extraordinari després que la setmana passada anunciés que deixava el càrrec d’alcalde i l’acta de regidor al consistori. Monterde, durant el seu discurs de renúncia ha valorat positivament el seu pas per l’alcaldia durant gairebé sis anys, ha agraït la feina de tots els regidors i ha apuntat al tinent d’alcalde, Baldo Farré, com a relleu natural en el càrrec, del qual ha destacat la complicitat que han creat durant aquests anys que han treballat plegats.

De moment, Baldo Farré, assumirà l’alcaldia en funcions fins a la celebració del ple d’investidura on es decidirà qui ocuparà el lloc d’alcalde. Farré, en un discurs on ha repassat aquests anys al consistori, ha agraït la feina de Monterde. Els portaveus de la resta de grups municipals han desitjat sort a Raimon Monterde en la nova etapa, tot i que Fem Municipi-Esquerra i PSC li han recriminat no haver-se’n assabentat per ell mateix.
El ple s’ha fet de forma virtual a causa de la pandèmia.

Parlen al vídeo: RAIMON MONTERDE, ALCALDE DE SORT