L’Ajuntament de Vilaller ha decidit ampliar els usos que es donen a la sala de plens de l’Ajuntament. Veient la necessitat d’alguns veïns i veïnes del municipi de tenir un espai amb bona connexió a internet per desenvolupar les seves tasques laborals, s’ha decidit oferir la sala de plens per teletreballar.

La iniciativa ha estat molt ben acollida i ja hi ha diferents usuaris fixes o temporals de l’espai. L’únic requisit és fer reserva.

Amb la pandèmia, Vilaller ha notat un augment de població, ja sigui segons residències que s’han quedat a viure o gent que vingut de nou i s’ha comprat casa al municipi. També hi ha hagut més matriculacions a l’escola. El consistori considera que és un servei bàsic pels veïns i veïnes i preveu oferir-lo de forma permanent.

Parlen al vídeo: MARIA JOSÉ ERTA, ALCALDESSA DE VILALLER