La Guia d’Estiu 2021 elaborada per l’Ajuntament de la Seu d’Urgell ofereix 38 activitats per a infants i joves de la ciutat i de la comarca. En el programa es poden trobar 19 propostes de lleure i 19 esportives que poden ser de natura o d’aigua.
Les activitats es divideixen entre les dirigides a infants de 3 a 12 anys, que podran escollir entre 34 activitats i les que s’organitzen per joves de més de 12 anys, amb un total de 21 cites al calendari.
Totes les propostes s’han adaptat a les mesures i protocols de sanitat que s’especifiquen a través del PROCICAT, per tant algunes podrien tenir modificacions si les dades de la COVID canviessin.
Per altra banda, seguint les mesures per la pandèmia, la difusió del llibret serà telemàtica, només es trobaran cartells grans a equipaments municipals com el Palau d’Esports, el Pavelló Poliesportiu, les escoles i als ajuntaments de la comarca.
La guia vol ser un recull de totes les activitats que s’organitzen a través d’ajuntaments, associacions, clubs i empreses de tot el territori perquè les famílies tinguin facilitat per trobar-ne la informació.
En les iniciatives hi participen joves de la comarca que fa unes setmanes han realitzat el curs de monitor o director de lleure organitzats per l’Oficina Jove de l’Alt Urgell.
En el document que està disponible a la pàgina web de l’ajuntament de la Seu, s’hi troben propostes de l’Escola Municipal d’Art, Casals Municipals, Campus de golf, Estades d’hípica i cursets de natació, entre altres.
Les activitats es troben repartides per tota la comarca entre poblacions com la Seu, Oliana, Organyà, Coll de Nargó, Riberda d’Urgellet o Aravell.