Aquest dissabte Guils de Cerdanya celebra la seva festa major, la de Sant Isidre. Des de l'ajuntament han decidit organitzar una festa de petit format que constarà de dos activitats. A les 12 del migdia tindrà lloc una missa i a les cinc de la tarda hi haurà un concert a l'aparcament del local social. Totes les activitats es faran seguint les mesures de prevenció de contagis de la covid19, com ara amb limitació d'aforament.
Per la seva banda, Bolvir ha decidit suspendre la seva festa major, que també havia de tenir lloc aquest cap de setmana. Així, doncs, no es farà la processó ni la missa, ni tampoc el dinar popular o el ball de tarda.
Recordem que l'any passat, la covid19 va obligar a suspendre totes les festes majors de la comarca. Enguany, de moment Llívia va decidir que tampoc la celebraria. El mes que ve serà el torn de Bellver i Alp, a l'espera de confirmar si celebraran alguna activitat per festa major.