El Cadí Circuit Fer compleix la seva dotzena edició aquest any amb 9 curses de muntanya que s’inicien aquest cap de setmana amb la celebració de l’Escanyabocs i duraran fins a l’octubre. Les cites esportives es reparteixen per tota la comarca de l’Alt Urgell, una traspassa fronteres fins Andorra i una altra a la Baixa Cerdanya.

El circuit es va suspendre l’any passat per la pandèmia, aquest 2021 retornen gairebé totes les proves esportives, menys la de Peramola que s’ha suspés per les restriccions que encara hi havia durant Setmana Santa.
La Marató del Boumort tancarà l’edició de la cita esportiva que espera tenir entre 40 i 60 participants que realitzin la majoria de les activitats del calendari.

Aquest projecte és una raó més per reconèixer la comarca com a territori d’esports, que es suma al nou grau d’INEFC i a la iniciativa Pirineu Outdoor que s’han presentat les últimes setmanes.

Parlen al vídeo: XAVIER ESCRIBÀ, COORDINADOR CIRCUIT FER 2021 - ANTONI NAVINES, DIPUTACIÓ DE LLEIDA - JOSEFINA LLADÓS, PRESDIENTA CCAU