El docent Xavier López ha presentat el llibre ‘Mestres d’un mestre’ a la Seu d’Urgell, acompanyat de persones que l’han ajudat en la seva trajectòria. L’obra explica les seves vivències des de les dues visions, com a alumne i com a professor, durant 40 anys.

En el relat es troben reflexions i experiències de l’autor que ofereix una mirada entusiasta i honesta de les seves vivències en quatre aspectes principals de la vida: la família, l’entorn, les amistats i els vincles.
En l’acte hi han participat diversos professionals educatius de la Seu, així com l’Associació Llibre del Pirineu i algunes de les mestres que va tenir l’autor.

La presentació del llibre ha sigut una conversa entre l’escriptor i els docents, amb la participació també del públic que a través d’unes caixes que han trobat a les cadires han respost preguntes vinculades amb temàtiques d’aprenentatge, amb l’objectiu de donar una visió global de l’educació.

Parlen al vídeo: XAVIER LÓPEZ, DOCENT