Aquest grup de joves participen a un taller de cant. Es tracta d'una nova iniciativa impulsada des de l'Àrea de Joventut de l'ajuntament de Puigcerdà anomenada 'Laboratori d'art'. Són un seguit de tallers gratuïts adreçats als nois i noies d'entre 14 i 30 anys. L'objectiu és apropar la cultura a aquest col·lectiu, que a vegades no poden accedir a aquest tipus de formacions, ja sigui per motius econòmics o perquè no s'ofereixen a la comarca.
En aquesta primera edició del 'Laboratori d'art' s'hi han programat sis propostes que es faran fins al juliol: un taller d'ukelele i un de cant de 12 hores de durada -que ja han començat-, un taller d'il·lustració de cinc hores de durada, i un altre d'escriptura de quatre hores, com també un taller d'smartfilms i una sortida a Barcelona a veure una representació teatral.

Des de l'Àrea de Joventut han explicat que la iniciativa ha nascut per la demanda dels joves i també per la voluntat d'oferir noves propostes als nois i noies del municipi. Per ara, les tècniques de Joventut estan satisfetes de la resposta que estan tenint els tallers.

Aquells interessats en assistir als tallers i sessions han de posar-se en contacte amb l'Àrea de Joventut de Puigcerdà. I fer-ho aviat, ja que les places són limitades.

Parlen al vídeo: ELI VILLANUEVA, TÈCNICA JOVENTUT PUIGCERDÀ