El pati de l’escola Valldeflors de Tremp ha acollit aquest cap de setmana un concert de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell. Es tracta d’una iniciativa conjunta entre l’orquestra i el Projecte Home per fer arribar la música a nous públics i aprofitar la cultura com a eina de rehabilitació i reinserció.
És el projecte Drum Circle. I ja en les setmanes prèvies a l’actuació, la orquestra i les persones usuàries de Projecte Home havien dut a terme dues activitats musicals, sota el guiatge de Pau Gimeno, en les quals les persones usuàries ja havien pogut entrar en contacte amb la orquestra participant-hi com a percussionistes. Des del Projecte Home es considera una activitat essencial perquè les persones en tractament d'addiccions guanyin confiança en si mateixes i aprenguin a expressar-se d'altres maneres.
Una activitat que ha comptat amb molt bona acollida.