“121 cançons i un hotel” repassa la història de la música de tota una generació a partir de diferents efemèrides. Es tracta d’una selecció de 121 històries del blog Chelsea hotel on durant l’any 2020, cada dia, l’autora, Olga Suanya, va publicar un post combinant una cançó, una efemèride i la història que les connecta.

També trobem que tant el blog com el llibre tenen Chelsea Hotel de Nova York com a escenari.

“121 cançons i un hotel” no fa falta llegir-lo amb l’ordre establert. Es pot jugar amb la recerca d’una cançó i una història concreta, o amb la combinació de la música de fons. I al blog, més d’un segur que ha buscat efemèrides personals per veure amb quina musical coincideix. El llibre combina cançons de diferents estils, la majoria però en anglès.
L’autora durant, aquest 2021, està fent un podcast setmanal a RAC1 on adapta en format àudio diferents històries.
Olga Suanya ha fet 2 presentacions aquesta primavera al Pallars Jussà, una a la Pobla de Segur i una a la Pobleta de Bellveí, on té vincles personals, i a totes dues ha comptat amb molt bona acollida.

Parlen al vídeo: OLGA SUANYA, AUTORA