Tremp ha celebrat aquest cap de setmana Tastets de fira Pallars terra de corder. Una activitat adaptada a les mesures de seguretat vigents per la pandèmia però que vol seguir potenciant els productes de proximitat ja siguin artesanals o agroalimentaris i amb la carn de corder com a element estrella.

I és que dissabte les parades han sortit al carrer, però durant tota la setmana els aparadors dels comerços de Tremp han exposat productes agroalimentaris i artesans de proximitat.

Un altre element estrella del cap de setmana ha estat la cassoleta de corder. Els restaurants de la zona han ofert el plat cuinat amb corder també del territori. S’han venut tots els tiquets. I abans de la fira els restauradors van participar a una jornada de formació on es va idear aquest guisat de corder amb gust de territori.

La mostra de productors de proximitat s’ha dividit en 2 espais i que ha aplegat 15 expositors artesans i agroalimentaris. També s’han fet 2 activitats infantils a càrrec d’Obrador Xisqueta i les promocions a carnisseries, bars i restaurants, tant de Tremp com de la resta de la comarca que s’han fet per la fira s’allargaran fins a final de mes.

Parlen al vídeo: ANNA RITZ, REGIDORA PROMOCIÓ LOCAL TREMP - ELISENDA MARTÍNEZ, ONA BOSSES - ORIOL PALLARÈS, PRODUCTOR AGROALIMENTARI I RESTAURADOR