Aquest dissabte s’ha celebrat en diferents indrets de l’estat espanyol el Geolodia. En motiu d’aquesta efemèride, el Parc Natural de l’Alt Pirineu i el Geoparc Orígens, juntament amb altres entitats del territori, han organitzat l’activitat Descobrint la Vall de Siarb.

La iniciativa ha tingut tan bona acollida que s’ha hagut de dividir en tres torns. Es tracta d’una activitat a l’aire lliure que ha permès als participants conèixer 3 punts d’interès geològic al llarg del port del Cantó.
A més, aquest estiu a Rubió estarà en marxa un punt d’informació de la zona.

La celebració del Geolodia vol ser una eina de divulgació del patrimoni geològic que ens envolta fent excursions geològiques guiades, gratuïtes o obertes a tothom. Se’n fa una edició anual.

Parlen al vídeo: MARC GARRIGA, DIRECTOR PARC NATURAL DE L’ALT PIRINEU