El projecte Pirineu Outdoor que han presentat aquest matí el Consell Comarcal de l’Alt Urgell i l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, vol convertir el territori en un punt de referència dels esports no motoritzats amb gairebé 2.000 km de rutes en bicicleta i a peu.

El projecte es va iniciar el 2002 quan es va començar a popularitzar el ciclisme i des del Consell Comarcal es va veure que l’Alt Urgell és desconegut per la resta de Catalunya.

Aquesta iniciativa que vol ser per a totes les edats i nivells, engega ara una primera part que és la creació de la pàgina web amb les rutes i els serveis que pugui necessitar l’usuari.

Pirineu Outdoor ja compta amb uns 1.000 km de rutes BTT senyalitzades, pròximament s’incorporaran nous itineraris de bicicleta de carretera i de senderisme, així com esdeveniments esportius de la comarca.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, ALCALDE LA SEU D’URGELL - JOSEFINA LLADÓS, PRESIDENTA CCAU - CARLOS GUÀRDIA, REGIDOR D’ESPORTS - DAVID VALLVÉ, DIRECTOR DEL SERVEI D’ESPORTS DE L’AJUNTAMENT DE LA SEU