La Fira de Sant Ermengol es tornarà a celebrar de manera presencial aquest any si les mesures del PROCICAT ho permeten. La Fira de Formatges del Pirineu tornarà a la Seu d’Urgell els dies 16 i 17 d’octubre, després que l’any passat s’hagués de suspendre per la pandèmia. N’explica el plantejament d’aquest 2021 la regidora de fires i mercats, Mireia Font.

Les inscripcions per les parades de venda ambulant i d’artesania estan obertes fins al 28 de maig, per les possibles limitacions d’espai tindran prioritat aquelles que promocionin productes o serveis elaborats al mateix Pirineu.
Per altra banda, s’obre el termini d’inscripció fins al 5 de juny, per a la Fira de Formatges Artesans del Pirineu, la de Productes de Proximitat Km0 i la de Productes Ecològics del Pirineu. L’ajuntament de la Seu no preveu l’adquisició de tiquets pel tast de productes en el mateix recinte.

D’altra banda, el concurs de formatges es podria realitzar a la sala Polivalent sense públic i l’aula de tast es planteja amb una part presencial i una telemàtica.

Parlen al vídeo: MIREIA FONT, REGIDORA DE FIRES I MERCATS