La Biblioteca Comptat de Cerdanya de Puigcerdà oferirà el proper 17 de maig un curs sobre les noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació, les Tic. En aquest cas, les persones que participin en aquesta formació aprendran com funciona Whatsapp i Telegram.
El curs serà de tres hores i començarà a les quatre de la tarda. És obert a tothom, a partir dels 16 anys. Tot i que aquest tipus de formacions hi acostumen a participar majors de 50 anys. Així, doncs, l'objectiu del curs és facilitar la inclusió social de les persones d'aquesta franja d'edat en la societat de la informació. A més, també es busca que aquest col·lectiu perdi la por que sovint té davant les noves tecnologies.
Tot i que no cal pagar una quota per assistir-hi, sí que cal fer una inscripció prèvia ja sigui per telèfon o bé al correu electrònic biblioteca@puigcerda.cat.
Recordem que, des de fa un temps, la biblioteca de Puigcerdà, amb el suport de la Diputació de Girona, ofereix formació en les Tic. En anys anteriors els assistents van aprendre a utilitzar el telèfon intel·ligent, la tauleta digital o a connectar-se a les xarxes wifi.