L'Ajuntament de Puigcerdà ha iniciat la remodelació de les escales situades a la part del darrere del Museu Cerdà i que comuniquen l'avinguda Catalunya amb el barri de l'Incasòl. Tal com han explicat des del consistori, es tracta d'una actuació necessària, ja que aquest pas mostrava un important deteriorament. De fet, alguns trams de les escales representaven un perill per als vianants.

Els treballs els porta a terme la Brigada Municipal amb recursos propis de l'ajuntament.

Aquesta actuació s'emmarca en un seguit d'actuacions de reparació i manteniment de voreres que es portaran a terme des d'ara i fins al mes d'agost a diferents zones de Puigcerdà, Age i Vilallobent.

Per poder portar a terme la millora de les voreres, s'ha reforçat la brigada amb la contractació de dues noves persones. A banda, alguns treballs els portaran a terme empreses externes.

Algunes de les voreres que s'arreglaran són les de l'Avinguda del Segre, les dels barris de l'Estació i de l'Incasòl o les de la urbanització Deulofeu, així com d'altres situades al nucli històric i comercial.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ