La consellera de cultura, Àngels Ponsa, ha visitat aquest dijous l’Alta Ribagorça on ha anunciat que s’està treballant en la seguretat perquè enguany es puguin celebrar les baixades de falles. Ha remarcat que els actes no seran de moment com al 2019 però sí que garantiran que es pugui celebrar la festa.

També s’ha anunciat que en pocs dies començaran les obres de construcció de l’arxiu comarcal de l’Alta Ribagorça. L’última comarca que queda a Catalunya sense aquest equipament en marxa o en construcció.

D’altra banda, es treballarà per potenciar encara més el patrimoni d’esglésies de la comarca i la seva rehabilitació conjuntament amb altres institucions. A més dimecres, al parc nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici va visitar uns jaciments arqueològics. De moment els estudis són molt incipients però es preveu fer les prospeccions pertinents per conèixer la importància de l’espai.

Parlen al vídeo: ÀNGELS PONSA, CONSELLERA CULTURA GENERALITAT