Fútbol Club Pirineus crea el primer Pirineus Soccer Campus per a nenes i nens de quatre a catorze anys. Les estades esportives tindran lloc a la Seu d’Urgell durant dues setmanes, tot i que si la participació és molt gran es preveu ampliar una tercera setmana.

Les jornades es realitzaran de matí, de 9h a 14h, l’organització ha decidit no ampliar l’horari aquest any per evitar el risc que comporta el moment de dinar i berenar amb la pandèmia.
Els participants cada dia faran un entrenament de tecnificació a primera hora, es donarà un temps de descans per menjar una mica, i posteriorment faran competició o jocs variats, per finalitzar el dia aniran a la piscina.
L’organització assegura que el Campus s’ha planificat seguint totes les mesures de seguretat per la COVID.

Aquesta activitat esportiva es realitza amb la col·laboració de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell.

Parlen al vídeo: JAVI PADIAL, DIRECTOR FC PIRINEUS