L’Ajuntament de la Seu farà una consulta entre comerciants, veïns i propietaris del carrer Major sobre la repavimentació d’aquesta zona. La votació es realitzarà de manera presencial en una urna a l’Espai Ermengol. N’explica el motiu de la consulta, Joan Llobera, regidor de participació ciutadana.

En la consulta hi podran participar les persones que tinguin llicència d’activitat al mateix carrer o adjacents, que tindran un pes d’un 50% en el resultat final, els empadronats a la zona suposaran el 40%, i finalment el 10% restant serà pels titulars de les parades del mercat.
La CUP es va mostrar d’acord i creu que s’hauria de tenir en compte els veïns també per temes més transcendentals. Xènia Antona.

Per altra banda, des de Compromís X La Seu asseguren haver consultat experts, ja que creuen que el paviments proposat no és el millor.

L’equip de govern ha remarcat que ja s’han fet proves del paviment al carrer Andreu Capella i que han estat satisfactories. També s’ha recordat que mentre durin les obres es reubicarà el mercat per mantenir-lo obert.

Parlen al vídeo: JOAN LLOBERA, REGIDOR DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA - XÈNIA ANTONA, REGIDORA DE LA CUP - CARLOTA VALLS, REGIDORA COMPROMÍS X LA SEU