Entre les diverses millores que l'Ajuntament d'Alp està portant a terme a la Molina, hi ha la remodelació de la passarel·la elevada que connecta l'estació de tren amb un dels nuclis residencials de la població. Fa uns anys, els esquiadors que arribaven al municipi en tren podien accedir directament a pistes utilitzant el telecadira vell que iniciava recorregut just on acaba el pont. Tot i que fa temps que el telecadira està en desús, l'equip de govern ha decidit mantenir i arreglar la passarel·la perquè encara hi ha molts veïns i veïnes que l'utilitzen.

Mantenir la passarel·la i que aquesta estigui en bon estat facilita, doncs, la connexió entre les diferents zones residencials i de serveis de la Molina, que és un nucli molt dispers.

L'actuació ha permès refer el pont i l'escala d'accés, tot millorant-ne la seguretat.

Els treballs s'han portat a terme al llarg de les últimes setmanes aprofitant que no circulen trens de la línia R3 en el tram Puigcerdà-Ribes de Freses per les obres de manteniment que ADIF porta a terme al túnel de Toses.

La remodelació de la passarel·la elevada ha suposat una inversió d'uns 50.000 euros, finançats per l'ajuntament d'Alp. Els treballs estan pràcticament enllestits i, tal com va anunciar Renfe divendres passat, el 9 de maig tornen a circular els trens.

Parlen al vídeo: TOMÀS POUS, REGIDOR OBRES I SERVEIS AJUNTAMENT D'ALP