Organyà fa una crida a la població perquè participi en el cribatge intensiu que es durà a terme demà. Les proves que es faran mitjançant test ràpid d’antígens tindran lloc al Consultori Mèdic del poble, de 9h del matí a 13.30h i de 15h a 20h del vespre.

L’índex de rebrot ara mateix al municipi es situa en 11.730 i la taxa de reproducció del virus és de gairebé 3 punts. En les proves realitzades els últims dies s’han detectat 31 positius, 25 d’aquests l’última setmana.
L’escola on ja s’havien confinat alguns grups i es va tancar provisionalment a l’espera de resultats, seguirà tancada fins que no millorin les dades.

Per altra banda, la Fundació Sant Hospital de la Seu d’Urgell ha tingut una mort pel virus aquesta setmana i ja són un total de 25 defuncions al centre des de l’inici de la pandèmia. Actualment a l’Alt Urgell el risc de rebrot augmenta i es situa en 716, igual que la taxa de reproducció que puja fins als gairebé 2 punts.

Parlen al vídeo: CELESTI VILÀ, ALCALDE D’ORGANYÀ