L’Escola Municipal de Música de la Seu d’Urgell es prepara per a un nou curs 2021 – 2022 que seguirà determinat per la pandèmia, amb mesures i protocols de seguretat, tot i que esperen poder fer les classes amb més o menys normalitat, sense que siguin telemàtiques.

El centre acull nens i nenes des de 3 anys fins a persones adultes, ja que no hi ha límits d’edat. Des de l’escola es defensa el creixement dels infants en un entorn musical variat com a element essencial pel desenvolupament integral de l’ésser humà.
S’ofereix l’estudi de fins a 19 instruments com són la bateria, el clarinet, la flauta travessera o la guitarra; també es realitza llenguatge musical i cant coral. L’escola compta amb set agrupacions instrumentals i vocals; l’orquestra simfònica, la Big Band o el cor de noies, entre altres.

Les preinscripcions s’han de realitzar de manera telemàtica. Per altra banda, les persones que ja són alumnes del centre poden formalitzar la matrícula de manera presencial. Aquests dos tràmits es poden fer fins al dia 28 de maig.

Parlen al vídeo: SÒNIA LANAU, DIRECTORA DE L’ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA