L’ajuntament de la Seu aprova la creació d’un parc tecnològic i hub científic especialitzat en el món rural per estimular el desenvolupament i l’ús de noves tecnologies en activitats de zones de muntanya. El centre també serà un suport per a la creació de noves empreses i el desenvolupament de les ja existents.

L’equipament es centrarà en activitats de muntanya com són l’agricultura, la ramaderia, els recursos naturals i el turisme sostenible.
La moció presentada per l’equip de govern i Compromís per la Seu, conjuntament, vol que aquest projecte sigui un referent territorial a tot el Pirineu, també a l’Aragó, Navarra, País Vasc, França i Andorra.

La CUP va votar en contra de la creació d’aquestes instal·lacions, ja que creuen que a la llarga serà un fracàs i s’hi haurà realitzat una inversió massa gran.

Inicialment el parc tecnològic es vol desenvolupar en algun espai dins la ciutat, tot i que es planteja convertir la Ciutadella de Castellciutat en el centre del projecte.

Parlen al vídeo: FRANCESC VIAPLANA, VICEALCALDE DE LA SEU D’URGELL - JOAN BARRERA, COMPROMÍS X LA SEU - BERNAT LAVAQUIOL, CUP