L’alcalde Sort, Raimon Monterde, ha anunciat aquest dimarts que deixa el càrrec al consistori. Monterde ha al·legat motius personals i professionals però no ha destacat cap aspecte en concret. Aquest és el seu sisè any al capdavant de l’ens locals i ha volgut remarcar que seguirà actiu al grup municipal Som poble, pel qual es va presentar en les darreres eleccions, però no ho farà des de la primera línia.

També ha volgut agrair, a través d’un comunicat a les xarxes socials, el suport i el treball en equip de tots els regidors i regidores així com els treballadors de l’ens i de tots els veïns i veïnes que li han fet confiança per desenvolupar el projecte municipal.
A falta d’acabar de concretar, està previst que la renuncia es faci efectiva en un ple la setmana que ve. Mentre no hi hagi un ple d’investidura i es designi nou alcalde, el tinent d’alcalde, Baldo Farré, assumirà el càrrec en funcions.
El que sí que ja estava previst és que durant aquesta alçada del mandat, el grup municipal de Junts per Sort entri a formar part de l’equip de govern amb regidories i responsabilitats.

Parlen al vídeo: RAIMON MONTERDE, ALCALDE DE SORT