Bernat Canut renova com a entrenador del Cadí La Seu, en la que serà la seva cinquena temporada consecutiva al capdavant de l’equip i la novena al Club. El Sedis Bàsquet confirma la continuïtat de l’entrenador anunciant que Canut “es queda a casa”.

Canut, que és l’entrenador més jove de la Lliga Femenina Endesa, ha sigut clau en els èxits assolits per l’equip els darrers anys. També amb la confiança de la Federació Espanyola de Bàsquet que hi compta per dirigir seleccions inferiors del país.
La presidència del club remarca la satisfacció de renovar un gran professional que porta tants anys al Sedis, i la confiança que hi ha per totes dues parts.

Canut vol que el Cadí La Seu comenci la nova temporada competitiu, aplicat i treballador. L’equip segueix treballant per definir la nova plantilla després de les cinc jugadores que han anunciat la seva baixa.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU - PERE PORTA, PRESIDENT DEL SEDIS BÀSQUET