Manifestació a la Seu d’Urgell per l’1 de Maig, que s’ha iniciat a la plaça de les Monges, encapçalada amb el lema “Unides i Organitzades. Els drets es guanyen lluitant”. L’acte s’ha organitzat amb el suport d’Arran, el col·lectiu Feminista, COS, la Cup, Endavant i Suport Mutu de l’Alt Urgell.

Els organitzadors proposen celebrar la diada com un dia anticapitalista perquè consideren que arriben temps de lluita, d’organitzar-se i defensar-se. Creuen que la crisi provocada per la situació de pandèmia que es viu tornarà a afectar a la població més vulnerable. Un dels motius de la manifestació ha sigut reivindicar que la gent treballadora és imprescindible.
Els col·lectius han presentat un manifest conjunt on s’afirma que l’actual situació està marcant la vida de totes les dones, entre altres punts com els desnonaments.

Al final de la marxa s’ha realitzat el sorteig d’una panera organitzada per la Coordinadora Obrera Sindical.

Parlen al vídeo: MARIA, ARRAN ALT URGELL