L’Orquestra Julià Carbonell de les Terres de Lleida ha ofert un concert, aquest dissabte a la Sala Sant Domènec de la Seu, amb l’actuació d’Arnau Tomàs al violoncel. Aquest acte que s’emmarca dins el programa de l’Orquestra Festival de Música, arriba a la ciutat amb el lema “OJC, al servei de tothom!”.

En l’acte s’ha tocat la Suite de l’Opera de Tres Rals de Kurt Weill i el Concert per a violoncel i orquestra de vent de Friederich Gulda. Tot sota la direcció d’Alfons Reverté.
Arnau Tomàs, que ha participat com a invitat, és reconegut com un dels violoncel·listes més versàtils i polifacètics actuals, com demostren els diversos premis que ha rebut en concursos nacionals i internacionals. En aquesta ocasió, el músic ha convidat als assistents a descobrir el violoncel a ritme de rock i jazz.

L’Orquestra Simfònica Julià Carbonell va ser creada el 2002 per la Fundació Julià Carbonell i amb el suport de la Diputació de Lleida. El seu objectiu és ser una eina cultural per acostar la música simfònica i de cambra a tots els ciutadans.

Parlen al vídeo: ALFONS REVERTÉ, DIRECTOR DE L’ORQUESTRA SIMFÒNICA JULIÀ CARBONELL