Cristina Cirera, del projecte l’Ametlla d’Abella, s’ha endut el premi jove emprenedor 2020 del Pallars Jussà dotat amb 1500 euros que atorga el consell comarcal. La jove emprenedora ha posat en marxat un negoci de transformació de les ametlles que la seva família cultiva des de fa dècades a Abella de la Conca. La idea del projecte és vendre productes ja elaborats a partir d’aquest fruit sec.

En aquesta edició, que s’ha tornat a fer presencial després que l’anterior es fes de forma virtual per la pandèmia, s’han presentat 6 projectes ben diversos a més del guanyador del premi: una clínica veterinària, un restaurant japonès, un centre d’entrenament personal, una marca de roba, un centre de bellesa o una empresa d’activitats de salut a la natura.

5 dels projectes que s’han presentat al premi estan liderats per noies. I tots els joves han fet una aposta ferma per establir-se al territori. Aquesta ha estat la divuitena edició del Premi Jove Emprenedor del Pallars Jussà, i s’ha celebrat al Cafè Modern d’Isona.

Parlen al vídeo: CRISTINA CIRERA, PREMI JOVE EMPRENEDORA 2020 - JOSEP MARIA MULLOL, PRESIDENT C.C. PALLARS JUSSÀ