Jesús Moreno, veí de Talarn, al Pallars Jussà, ha presentat el seu llibre de poemes “Poesía en la vida, poemas y escritos literarios”, on fa un recorregut per les seves vivències i que plasma en forma literària. Aquest però no és el seu primer treball. Ja té un altre recull de poemes anterior amb molta acceptació a la zona.

El recull de poemes s’ha presentat a l’Epicentre i ha comptat amb la presència de 2 docents que n’han fet la presentació, a banda del propi autor, i amb la poetessa trempolina Helena Creus, que s’ha encarregat de la lectura d’alguns poemes.
El recull ja es volia presentar l’any passat per Sant Jordi, però a causa de la pandèmia es va haver d’ajornar.
A més, tots els beneficis generats per la venda d’aquest llibre de Jesús Moreno van destinats a l’entitat Càritas.

Parlen al vídeo: JESÚS MORENO, AUTOR