El sènior masculí del Club Gel Puigcerdà ha disputat aquest cap de setmana a Jaca la Final Four de la Copa del Rei (3-7). Els cerdans no han tingut la sort que esperaven i han caigut a la semifinal contra l'amfitrió, que ha acabat emportant-se el títol.
El primer període va ser força igualat i el Puigcerdà va poder empatar el gol inicial dels aragonesos. Una desconnexió de 10 minuts en la segona part va condemnar les opcions dels ceretans per intentar classificar-se per la final. Tot i això l’equip no va baixar mai els braços i va reaccionar en el tercer període, en el que va intentar remuntar gràcies a dos gols. Finalment el Jaca va saber guardar l'avantatge i classificar-se per la final de la copa.

En la final els locals van jugar contra el vigent campió de lliga, el Barça hockey gel, i van guanyar en la pròrroga amb gol d’or. És el seu dissetè títol de copa.
El Puigcerdà, tot i no aconseguir cap títol aquesta temporada valora positivament la lluita per totes les competicions en joc.

Alguns jugadors veterans de l’equip ja han expressat la seva voluntat per retirar-se i en les properes setmanes es donaran a conèixer les possibles baixes per la temporada que ve.
Els grocs i negres finalitzen, doncs, la temporada 2020-2021. A finals d'estiu tornaran al gel per prepara la propera, que arrencarà a la tardor.

Parlen al vídeo: ORIOL BORONAT, CAPITÀ SÈNIOR MASCULÍ CG PUIGCERDÀ