Els nous estudis universitaris d’INEFC a la Seu d’Urgell ja són una realitat. Aquesta tarda s’ha presentat el grau de CAFE especialitzat en esports de natura que s’iniciarà el curs 2021 – 2022.

En el primer any d’aquests nous estudis, que suposen el primer títol universitari presencial a l’Alt Pirineu i Aran, s’oferiran 40 places. Aquesta formació vol permetre situar la Seu no només com a ciutat d’esport sinó també universitària.

Durant aquest any, els responsables de l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya i de la Universitat de Lleida, ja han realitzat vàries visites per posar en marxar els estudis i revisar l’ús que es farà de les instal·lacions esportives municipals.

Les classes teòriques d’aquest nou grau s’iniciaran al Centre Cultural Les Monges mentre dura la construcció del nou edifici d’INEFC Pirineus.

Parlen al vídeo: MERITXELL BUDÓ, CONSELLERA DE PRESIDÈNCIA - RAMON TREMOSA, CONSELLER D’EMPRESA - JORDI FÀBREGA, ALCALDE LA SEU D’URGELL - JAUME PUY, RECTOR DE LA UNIVERSITAT DE LLEIDA - JOAN TALARN, PRESIDENT DE LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA