Els Mossos d’Esquadra van detenir dijous un home de 45 anys, de nacionalitat marroquina i una dona de 44 anys, de nacionalitat espanyola, tots dos veïns de Puigcerdà, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública i un delicte de tinença il·lícita d'armes.
A principis d'any, el cos va tenir constància de l'existència d'un pis, al carrer Hostal del Sol de Puigcerdà, on s'adreçaven consumidors habituals de substàncies estupefaents per tal de proveir-se de droga. Es va obrir una investigació que va permetre confirmar les sospites. Els agents van constatar la presència habitual de consumidors, alguns de nacionalitat francesa, que adquirien drofa en aquest immoble. També van determinar que al pis vivia una dona i un home, a qui li constaven nombrosos antecedents per delictes contra la salut pública.
Durant l’escorcoll els Mossos van localitzar 1,3 kg de cocaïna, 109 grams d’haixix, un revòlver amb set cartutxos, cinc telèfons mòbils, una bàscula de precisió, retalls de plàstic i altres elements relacionats amb el tràfic de drogues.
El detinguts ja han passat a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Puigcerdà. El jutge ha decretat l’ingrés a presó de l’home i la llibertat amb càrrecs de la dona.