Puigcerdà es torna a quedar sense la fira ramadera de primavera. Aquesta havia de tenir lloc el dissabte 8 de maig però, tal com va fer l'any passat, l'ajuntament ha decidit suspendre-la degut a la situació sanitària.

La 24a fira ramadera de Primavera de Puigcerdà, doncs, es farà esperar almenys un any més.
La fira té lloc al recinte firal del polígon industrial i acostuma a acollir prop d'un centenar de caps de bestiar. Va néixer perquè els ramaders poguessin vendre el bestiar que no s'havia venut a la tardor. A banda de la mostra d'exemplars, també té lloc un concurs.
Tot i que encara falten mesos, l'ajuntament confia en poder organitzar de nou la fira ramadera de la tardor, que el 2020 es va haver de suspendre pel mateix motiu. És una de les cites més importants de l'any a la comarca, pel volum de ramaders i bestiar que aplega però també per als centenars de visitants que s'hi apropen.

Per altra banda, l'ajuntament també ha decidit suspendre la caminada popular a la Sèquia, que sempre té lloc l'1 de maig.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ