La Copa del Rei que es disputarà aquest cap de setmana a Jaca haurà de ser a porta tancada segons han decretat les autoritats sanitàries aragoneses. El CG Puigcerdà tindrà l'oportunitat de tornar a lluitar per una Copa molt desitjada. L’eliminació de la final de Lliga contra el Barça Hockey Gel i el fet de portar 11 anys sense aixecar-ne una són els grans incentius pels groc-i-negres en aquesta Final Four que enfronta a l’amfitrió CH Jaca, SAD Majadahonda i Barça. 
L’equip de Salva Barnola jugarà contra el CH Jaca (dissabte, 12h), un equip amb una gran progressió aquesta temporada i que s’ha classificat per la Final Four amb números brillants. La recuperació d’alguns jugadors coneguts a la vila com Carlos Rivero o Juan Bravo ha servit a l’equip per recuperar les sensacions perdudes a principi de temporada. 
Tot i la baixa de Sarmiento, els cerdans estan disposats a emportar-se un títol que fa més d’una dècada que no guanya. 
A l’altra semifinal, el Barça s’enfrontarà a SAD Majadahonda (dissabte, 16:30h). La final serà diumenge a les 12h.