Els ajuntaments de Puigcerdà i la Guingueta d'Ix han acordat de manera conjunta renovar el pont internacional, que uneix els dos municipis sobre el riu Raur i, alhora, és també el principal pas fronterer entre els estats espanyol i francès. El projecte contempla la substitució de les baranes actuals per unes de noves i la renovació del paviment del vial destinat al trànsit.

L'actuació tindrà un cost de 40.000 euros i cada ajuntament en finançarà la meitat. L'acord s'ha formalitzat aquest dijous, durant una reunió que ha tingut lloc a la Guingueta d'Ix. Des del consistori puigcerdanenc destaquen la bona entesa que sempre han tingut els dos ajuntaments i han explicat que aquest projecte transfronterer serà possible gràcies a una licitació conjunta.

Els treballs començaran a finals de maig. Mentre durin les obres, la mobilitat es veurà afectada en dies puntuals i per tant els vehicles que vulguin desplaçar-se entre Puigcerdà i la Guingueta ho hauran de fer per la carretera de Llívia.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ