Creació d’un nou punt de suport a la reactivació empresarial i l’ocupació en el marc del Pla de Reactivació Socioeconòmica. El projecte, que es situa a l’edifici de les monges, compta amb dues tècniques per atendre peticions d’emprenedoria, ocupació i formació, entre altres.

Aquesta nova oficina també ofereix suport a les administracions locals perquè impulsin noves línies d’ajuts, que complementin les ja existents. Aquest pla té una durada prevista d’un any, per tant tots aquests serveis de suport estaran disponibles fins al novembre.
Per altra banda, el Consell Comarcal de l’Alt Urgell i l’Ajuntament de la Seu d’Urgell han posat en marxa un programa de suport a la digitalització.

Aquest punt també es situa a l’oficina del Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu.

Parlen al vídeo: JOSEFINA LLADOS, PRESIDENTA DEL CCAU