El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha decidit que la gestió de la residència Sant Hospital de Tremp no retorni a la Fundació Fiella. Tal com ha avançat eldiario.es i ha confirmat Pirineus TV, la Generalitat ha acordat que "un cop analitzades totes les actes de la inspecció de serveis socials a la Fundació Fiella i de la intervenció de la residència davant de les greus mancances que es van detectar", s'ha requerit a aquesta Fundació que trobi una nova gestora per la residència amb el vistiplau del Departament. Des de la Generalitat expliquen que la proposta de la Fundació Fiella ha estat que sigui l'Hospital Sant Joan de Deu – Terres de Lleida, que és qui està al càrrec des del gener d'aquest equipament. Aquesta nova entitat gestora durà la gestió de la residència pels pròxims 4 anys. Recordem que el centre va ser intervingut després que un brot de covid-19 hi provoqués la mort de 61 residents.
Per la seva banda la Fundació Fiella comenta que no ha rebut oficialment cap notificació del departament i que no pot valorar aquesta informació que diu haver conegut a través dels mitjans de comunicació.