Isona ja té l’alberg municipal finalitzat. Precisament aquest estiu ja acollirà els participants dels camps de treball. Seran els primers joves a estrenar les instal·lacions. Es tracta d’un equipament amb capacitat per acollir 19 persones i de moment la gestió serà municipal.

L’alberg es troba ubicat en el mateix edifici que el cafè Modern. Els dos espais es troben comunicats interiorment tot i ser espais diferenciats però comparteixen equipaments com ara una sala d’actes polivalent.
Aquest alberg és el primer equipament d’aquestes característiques que s’impulsa al municipi i va en consonància amb la potenciació del patrimoni paleontològic i històric del municipi tant de cara a l’estudi per part d’experts que arriben a la zona com pels turistes. En aquest sentit, s’està duent a terme les obres de reforma i ampliació del Museu de la Conca Dellà.

Parlen al vídeo: ROSA AMORÓS, ALCALDESSA D’ISONA I CONCA DELLÀ