L'Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de Cerdanya ha programat un seguit de cursos per promoure l'emprenedoria i millorar l'ocupació a la comarca. En total s'han previst nou formacions en línia, entre les quals hi ha un curs de francès, un de manipulació d'aliments o bé un altre sobre empresa i sostenibilitat. L'efecte que ha tingut la crisi sanitària al món econòmic i empresarial ha fet que l'ens cerdà hagi inclòs formacions de venda en línia, de com reinventar-se o de com fer vídeos per millorar la comunicació.

Un dels cursos que ja es va fer l'any passat en format semi-presencial i que es torna a oferir enguany per la bona acollida que va tenir, és el de com millorar la gestió del negoci, una formació que tornarà a ser personalitzada.

Els cursos han començat aquest abril i n'hi haurà fins l'octubre. Són totalment gratuïts i les places són limitades, per això cal inscriure's prèviament en línia.

Parlen al vídeo: ANNA DÍAZ, TÈCNICA PROMOCIÓ ECONÒMICA CONSELL COMARCAL CERDANYA