S’inicia la campanya Sóc responsable a la Seu d’Urgell a través dels centres veterinaris La Seu i MOA, i amb l’adhesió de l’ajuntament. Aquesta iniciativa, impulsada per la Federació per l’Assessorament i Acció en Defensa dels Animals, vol fomentar la identificació i esterilització d’animals de companyia.

Els centres veterinaris col·laboradors, com el Centre Veterinari La Seu que ja fa cinc anys que hi participa, ofereixen preus promocionals de manera solidària.
L’esterilització de la mascota pot prevenir problemes de salut, millorar el comportament i eliminar el zel per fer desaparèixer el risc de fuga. La campanya també preveu la identificació amb microxip i el cens municipal que són obligatoris a tota la península per fomentar la responsabilitat que comporta ser propietari d’un animal.

Aquesta iniciativa estarà disponible tot aquest mes de maig i s’espera que passin per cada clínica una quarantena d’animals. Les persones que es poden inscriure a aquest projecte són totes aquelles que tinguin gos, gat, conill, fura o porcs vietnamites.

Parlen al vídeo: SÒNIA LOPEZ, VETERINARIA DE CENTRE VETERINARI LA SEU