Els indicadors de la covid-19 a Cerdanya han millorat lleugerament en els darreres hores. Aquest dimecres la taxa de reproducció del virus es situa, per primer cop des de fa dies, per sota d'1. Concretament en 0,98, el que vol dir que està en regressió.

Pel que fa al risc de rebrot, en les últimes 24h ha baixat de 538 a 508,65. Els municipis on el risc és més alt és a Prullans, que frega els 12.000 punts mentre que Das ha passat de gairebé 8000 a 4457. Recordem que, en municipis amb poca població, el risc de rebrot es dispara quan es detecten nous casos, que moltes vegades afecten a un mateix nucli familiar. A Puigcerdà, el risc de rebrot es situa aquest dimecres en 612.

En total, a Cerdanya s'han detectat 2166 positius de covid des del març de 2020 i s'han registrat 27 defuncions. Actualment hi ha encara sis pacients ingressats a l'hospital de Cerdanya.