Presentada la catorzena edició de l’Escanyabocs que es celebrarà els dies 15 i 16 de maig. Aquestes jornades esportives, que formen part del Cadí Circuit Fer, s’han convertit en un esdeveniment de referència.

En aquesta edició s’ofereixen esports com el Trail running, cursa d’orientació nocturna, pedalada, marxa nòrdica i escalada.

La cursa a peu compta aquest any amb dos recorreguts, un d’exigent amb divuit quilòmetres i mil dos-cents metres de desnivell positiu, i l’altre més accessible d’onze quilòmetres i uns quatre-cents metres de desnivell.
Tant la cursa a peu com la marxa nòrdica no sortiran del Parc del Segre, com fins ara, sinó que es traslladarà als seus participants, en autobús, fins als seus punts de partida, que seran Anserall pels dos recorreguts de la cursa a peu i Castellbó o Bellestar pels de la marxa nòrdica.

Actualment hi ha uns dos-cents inscrits, però s’espera que hi hagi més de sis-cents participants. Les inscripcions es tancaran el dijous abans de l’esdeveniment, el 13 de maig.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, ALCALDE LA SEU D’URGELL - CARLOS GUÀRDIA, REGIDOR D’ESPORTS DE L’AJUNTAMENT DE LA SEU - DAVID VALLVÉ, DIRECTOR DEL SERVEI D’ESPORTS DE L’AJUNTAMENT DE LA SEU