Ja han començat les obres de la nova plaça major de Gréixer, situada just a l'entrada de la població en el seu accés per la carretera de Meranges. L'ajuntament de Ger va creure oportú que els veïns i veïnes poguessin tenir un nou espai de trobada, ja que no tenien un zona de lleure com el que tindran aviat.
La nova plaça ocuparà una superfície d'uns 400m2 i comptarà amb dos nivells, fet que permetrà celebrar-hi actes socials i culturals. A més, hi haurà un circuit d'aigua i, des d'aquest punt, es podrà gaudir d'una bona panoràmica de la vall.

Els promotors d’aquest nou sector d’urbanització van fer la cessió anticipada del terreny per tal que l'ajuntament hi projectés la nova plaça.

Els treballs tenen un cost d’uns 70.000 euros i els executarà l’empresa Febial. L’ajuntament compta amb un ajut de la Generalitat de 48.000 euros i la resta la finançarà amb fons municipals. S’espera que les obres acabin d'aquí vuit setmanes.

Parlen al vídeo: ALFONS CASAMAJÓ, ALCALDE DE GER