Les cadires amb seient de boga o cordill eren molt habituals a les cases del Pirineu fa uns anys. Ara cada vegada n’hi ha menys, però perquè no es perdi aquesta tècnica artesanal, a la Vall Fosca s’ha fet un taller d’encordillat de seients on han participat una desena de persones de la zona.

L’ofici de cisteller és un dels que actualment s’estan perdent, ja que són oficis que requereixen una gran destresa i moltes hores de mà d’obra. Miquel Redon és mestre cisteller i actualment fa cursos per mantenir viva la tècnica.

L’Ajuntament de la Torre de Capdella té una agenda cultural on oferta tallers de diferents matèries al llarg de l’any i per diversos interessos i edats. Ja hi ha previst un taller de pintura en ceràmica i un altre de rastres de fauna salvatge.

Parlen al vídeo: FELIU MARTÍ, TINENT D’ALCALDE DE LA TORRE DE CAPDELLA - MIQUEL REDON, PROFESSOR DEL TALLER