L’Orquestra de Cambra Cadí realitza el primer concert en el qual hi han pogut participar tres solistes externs a l’Associació. La vetllada amb el títol ‘Perles del Barroc’ ha tingut lloc a la Sala de Sant Domènec de la Seu d’Urgell, sota la direcció de Yevhen Sokhatskyy.

L’acte ha tingut la participació dels solistes, Alberto Reguera al violí, Sveta Trushka al violoncel i David Sanz a la guitarra. El repertori ha inclòs obres de Johann Sebastian Bach, Antonio Vivaldi i Johann Ludwig Krebs.

Els assistents al concert han estat obsequiats amb una rosa amb motiu de la Diada de Sant Jordi.
L’Associació Orquestra Cadí, que celebra els vint anys de vida aquest 2021, va ser fundada el 2001 i des de llavors manté una orquestra de cambra, formada per persones de l’Alt Urgell, la Cerdanya, el Solsonès, Andorra i Ucraïna.

Parlen al vídeo: JOAN CERQUEDA, PRESIDENT ASSOCIACIÓ ORQUESTRA CADÍ