El grup municipal d'ERC a l'Ajuntament de Puigcerdà vol que el consistori canviï de companyia elèctrica subministradora per tal de garantir que aquesta sigui més sostenible i que el municipi consumeixi energia 100% verda. El grup de l'oposició ha argumentat que el consistori té actualment un contracte de subministrament elèctric 100% d'energia amb Fecsa Endesa SAU i que aquesta companyia no té exclusivament l'origen de la seva energia procedent de fonts 100% renovables. Per això demana que s'estudiïn altres opcions.

A més, els republicans també demanen que es redacti un Pla Energètic Municipal que hauria d’incloure les condicions necessàries per ajudar a fer la transició energètica als ens locals del municipi i a la ciutadania. Citen com a exemple d'edifici on caldria actuar-hi per fer-lo més eficient, el que alberga la biblioteca i l'arxiu Comarcal, situat al passeig 10 d'Abril.

Per altra banda, el grup d'ERC demana també a l'equip de govern el disseny i difusió d’una campanya continuada d’informació i assessorament sobre la transició energètica adraçada a tots els vilatans i vilatanes.

Parlen al vídeo: ÀNGEL LLOBELL, REGIDOR OPOSICIÓ (ERC) AJUNTAMENT PUIGCERDÀ