El Campionat de Catalunya de Múixing Terra s’ha decidit a Sant Joan de l’Erm. Aquesta edició s’ha celebrat amb una doble jornada de proves, organitzades pel Club GOSesport i la Federació Catalana d’Esports d’Hivern. Després de mesos sense poder competir la llista de participants ha estat d’una setantena d’esportistes que tenien moltes ganes de tornar a l’activitat.
En la categoria Vehicle 6 Gossos s’ha proclamat campió Eloi Contreras, i en Vehicle 4 Gossos la victòria ha sigut per Francisco Justícia. En Scooter 2 gossos Daniel Artero ha estat el més ràpid.
Pel que fa a Bikejoring 1 gos Lali Masriera s’ha emportat el títol, en la classificació masculina ha sigut per Daniel Artero. En Bikejoring 1 gos Veterans ha guanyat Natàlia Camps, membre del club organitzador, i guardonada també en Scooter 1 gos. En la categoria Bikejoring 1 gos nòrdic ha dominat Moisés Valero.
Durant el certamen també s’ha disputat la competició de Canicròs que ha donat com a guanyadors Olga Álvarez i Marcel Reymundi. En la categoria de veterans la victòria ha sigut per Marta Bosch i Oro Hurtado.
La jornada ha tingut lloc a l’estació de l’Alt Urgell on a l’hivern trobem els circuits d’esquí nòrdic.