Una vintena de veïns i veïnes de la Fontvella de Tremp han tallat aquest dilluns al matí la carretera C-13 a l’entrada nord del poble per protestar en contra de la rotonda programada des del departament de Territori de la Generalitat. Però sobretot lamenten la manca de diàleg per part de l’Ajuntament i que no hagi escoltat el seu punt de vista.

Els veïns i veïnes consideren que hi ha altres formes de pacificar el trànsit a la zona que no perjudiquen tant els negocis que hi ha establerts ni contaminen.

En el darrer ple de l’Ajuntament de Tremp, on ja es va tractar el tema després que el grup de Compromís per Tremp a l’oposició demanés aturar el projecte i repensar-lo, l’equip de govern va manifestar que es tracta d’un projecte del govern de la Generalitat i que demanar-ne l’aturada ara costaria molts diners al consistori, de manera que no ho contemplen.

Parlen al vídeo: JOAN ESQUERRA, VEÍ